Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; sidebar_generator has a deprecated constructor in /home/wbgbrhvu/domains/krimsekracht.nl/public_html/wp-content/themes/handyman/inc/plugins/multiple-sidebars/multiple_sidebars.php on line 29
Een verhaal van een vrijwilliger – Krimse Kracht

Een verhaal van een vrijwilliger

Als vrijwilliger heb ik mij aangemeld bij Krimse Kracht om wat klusjes in en om het huis te doen bij mensen die hier niet meer toe in staat zijn. Ik ben prima in staat om een lamp te vernieuwen, een schilderij op te hangen, een kraan te repareren, enzovoort.

Tot nu toe heb ik twee opdrachten gehad en deze waren tot volle tevredenheid van de mensen en mezelf. Ik heb van een mevrouw een bedankbrief ontvangen en van een ander echtpaar een bos bloemen.

Groeten een vrijwilliger van Krimse Kracht